تعیین منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در دماهای خشک کردن پسته

حمیدرضا گازر؛ علیرضا بصیری

دوره 6، شماره 2 ، شهریور 1384، ، صفحه 125-142

چکیده
  پسته یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که ارزش اقتصادی بالا دارد و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می­افزاید. یکی از مراحل مهم در فرآوری پسته، خشک کردن و رساندن رطوبت محصول به محدودة مجاز 4 تا 6 درصد (بر پایة وزن خشک) مناسب برای انبارمانی است. برای طراحی بهینة سیستم خشک­کن، نیاز به آگاهی از رفتار محصول در شرایط مختلف ...  بیشتر